LA LIGA | 5 jucători de la Barcelona ar fi fost depistați pozitiv cu COVID-19, la începutul pandemiei

  • 02 Iunie 2020 17:00
LA LIGA | 5 jucători de la Barcelona ar fi fost depistați pozitiv cu COVID-19, la începutul pandemiei

5 jucători de la Barcelona și doi membri din staff-ul tehnic al catalanilor ar fi fost testați pozitiv cu COVID-19 la primele analize, imediat după începutul pandemiei. Aceștia ar fi fost asimptomatici, iar acum sunt vindecați complet.

Potrivit informației dezvăluite de postul de radio catalan RAC 1 și preluată de AS, rezultatele pozitive ar fi reieșit după primele analize de sânge. Informația încă nu a fost confirmată oficial de către La Liga sau club.

În acest moment, fotbaliștii și personalul tehnic al formației blaugrana se află în afara oricărui pericol, iar gruparea antrenată de Quique Setien se pregătește pentru reluarea campionatului.

Barcelona se duelează în primele două etape de la reluarea campionatului cu Mallorca și Leganes. Catalanii ocupă primul loc al clasamentului după 27 de etape, având 58 de puncte, două mai mult decât rivala Real Madrid.

Oficial, fotbalul din La Liga revine pe 11 iunie. Fiecare echipă din Spania mai are de disputat în acest sezon câte 11 partide. Stagiunea în curs a fost suspendată pe 12 martie, după ce un jucător din echipa de baschet a lui Real Madrid a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, fiind considerat la acea vreme un pericol pentru siguranța competiției, întrucât toate sporturile din cadrul clubului madrilen împart aceeași bază de pregătire.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
10,52
Câțiva nori
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău