La Ialoveni se va desfășura un Târg al locurilor de muncă și meșteșugărit

  • 18 Aprilie 16:10
La Ialoveni se va desfășura un Târg al locurilor de muncă și meșteșugărit

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) va organiza mâine Târgul locurilor de muncă și meșteșugărit în localitatea Ialoveni. Evenimentul se va desfășura între orele 10:00 - 14:00, transmite MOLDPRES.

Potrivit ANOFM, la târg vor participa agenți economici din diverse domenii de activitate care vor prezenta oferte pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, persoanele angajate, dar care doresc să-și schimbe domeniul de activitate, candidați cu experiență profesională, tineri specialiști sau cei care nu dețin o profesie sau meserie. Totodată, la târg, vor fi expuse spre vânzare produse artizanale create de băștinași, dar și de refugiați, informează Moldpres.

Astfel, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, pot obține informații despre serviciile și măsurile de ocupare prestate de subdiviziunile teritoriale ale ANOFM: informare privind piața muncii, ghidarea în carieră, cursuri de formare profesională, instruire la locul de muncă, stagii profesionale, inițierea unei afaceri, etc.

De asemenea, la eveniment vor fi organizate sesiuni de dialog cu antreprenorii locali privind crearea unei afaceri în Republica Moldova.

Târgul este organizată în cadrul proiectului „Creșterea Rezilienței prin Angajare și Coeziune Socială”, implementat de Helvetas în parteneriat cu HEKS/EPER Moldova, cu sprijinul Elveției.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
23,85
Cer senin
Umiditate:15 %
Vint:4,63 m/s
Thu
17
Fri
17
Sat
14
Sun
16
Mon
17
Arhivă Radio Chișinău