La Chișinău se va desfășura Conferința Internațională a Tinerilor

  • 12 August 19:04
La Chișinău se va desfășura Conferința Internațională a Tinerilor

Pe 16 august, începând cu ora 09:00, la Digital Park, va avea lor Conferința Internațională a Tinerilor. În cadrul acesteia, participanții vor avea ocazia să interacționeze cu tineri activiști din țări precum Danemarca, Suedia, Germania, Belarus, Ucraina, România și Armenia, dar și cu reprezentanți ai structurilor de stat și ai organizațiilor internaționale.

Evenimentul va începe cu o introducere în programul zilei, urmată de un panel de discuții despre rolul tinerilor în societate, la care vor participa organizații internaționale și parteneri.

De asemenea, va avea loc un panel internațional de tineret care va aborda rolul tinerilor în construirea democrației în Europa. Programul va continua cu sesiuni de lucru pe grupuri pentru elaborarea unor rezoluții.

În încheiere, conferința va include o sesiune de concluzii, cu intervenții cheie și prezentarea rezoluției privind poziția sectorului de tineret în contextul integrării europene a Republicii Moldova.

Subiectele de discuție vor acoperi o gamă largă de teme esențiale, de la democrație și securitate, la oportunități de dezvoltare și educație, oferind tinerilor o platformă de dezbateri și schimb de idei și ocazia de a-ți exprima opiniile, de a învăța din experiențele altor țări și de a contribui la discuții relevante pentru viitorul tinerilor din Moldova și nu numai”, menționează organizatorii evenimentului într-un comunicat de presă. 

Tinerii dornici de a participa la conferință o pot face prin completarea următorului formular

La Chișinău se va desfășura Conferința Internațională a Tinerilor

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Tue
20
Wed
15
Thu
17
Fri
18
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău