La Chișinău se desfășoară Olimpiada Republicană la Biologie

  • 23 Martie 12:02
La Chișinău se desfășoară Olimpiada Republicană la Biologie

175 de elevi din Republica Moldova participă la Olimpiada Republicană la Biologie. Competiția se desfășoară în perioada 22-25 martie, la Universitatea de Stat din Moldova, a informat Ministerul Educației și Cercetării.

Prezentă la festivitatea de deschidere, Nadejda Velișco, Secretar general al Ministerului Educației și Cercetării a felicitat participanții pentru performanțele acumulate până la această etapă și i-a încurajat să continuie studiul aprofundat al biologiei, remarcând faptul că elevii sunt deja învingători prin curajul de a se angaja în această competiție. 

„La fiecare olimpiadă școlară mă întorc în timp și îmi regăsesc profesorii la care mă adresez cu recunoștință. Vă mulțumesc, dragi profesori.” a menționat Nadejda Velișco.

Olimpiada Republicană la Biologie este organizată de Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare din cadrul Ministerului Educației și Cercetării în colaborare cu membrii Consiliului Olimpic Republican și ai Juriului, cu suportul Universității de Stat din Moldova.

Probele de concurs se vor desfășura pe parcursul zilelor de 23 și 24 martie, în sălile de studii și laboratoarele de biologie, iar festivitatea de premiere va avea loc luni, 25 martie, ora 09:00, la Universitatea de Stat din Moldova (blocul central, aula Regina Maria).

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:2,06 m/s
Thu
17
Fri
18
Sat
16
Sun
17
Mon
16
Arhivă Radio Chișinău