La Chișinău începe Salonul Internațional de Carte Bookfest

  • 29 August 2018 08:18
La Chișinău începe Salonul Internațional de Carte Bookfest

Astăzi, 29 august, la Chișinău începe Salonul Internațional de Carte Bookfest, care se va desfășura până pe 2 septembrie, la Centrul expozițional Moldexpo.

Peste 50.000 de cărți de la cele mai importante edituri din România și Republica Moldova, reunite în cadrul a circa 60 de standuri individuale, își vor așteapta cititorii. Organizatorii au anunțat reduceri de până la minus 40 la sută.

Salonul Internațional de Carte Bookfest Chișinău, aflat la cea de-a treia ediție, sărbătorește în anul Centenarului Marii Uniri cartea scrisă în limba română de pe ambele maluri ale Prutului.

Pentru prima zi a evenimentului a fost anunțată lansarea unui volum despre „Protecția juridică a patrimoniului cultural”, a Procurorului general al României, Augustin Lazăr, la care va participa procurorul general al Republicii Moldova, Eduard Harunjen și fostul ministru al Justiției și fost președinte al Curții Constituționale, Alexandru Tănase. 

Salonul Internațional de Carte Bookfest Chișinău va putea fi vizitat zilnic între 10:00 – 20:00. Intrarea va fi liberă atât în cadrul Salonului de Carte, cât și la toate evenimentele programate pe durata acestuia.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:40 %
Vint:6,17 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău