La Chișinău a început Forumul Moldova Tourism 2022

  • 29 Septembrie 17:40
La Chișinău a început Forumul Moldova Tourism 2022

La Chișinău se desfășoară cea de-a doua ediție a Forumului Moldova Tourism. Evenimentul este organizat de Ministerul Culturii împreună cu Agenția de Investiții „Invest Moldova”, cu suportul partenerului strategic Activitatea de susținere a Competitivității în Industria Ușoară și cea a Turismului, transmite MOLDPRES.

La deschiderea forumului a fost prezent Secretarul General al Guvernului, Dumitru Udrea și ministrul Culturii Sergiu Prodan.

Oficialii au menționat că evenimentul constituie o platformă unică de promovare și recunoaștere a actorilor din industria turismului, care formează o sinergie potrivită obiectivului primar de dezvoltare sustenabilă a industriei turismului.

Prima ediție Moldova Tourism Forum, care a avut loc în luna mai anul trecut, la Chișinău, a fost un eveniment de amploare, cu un rezultat de 2,5 milioane de afișări pe piețele regionale din România și Ucraina, care a reușit să atragă peste 400 de participanți din 30 de țări. Evenimentul a fost difuzat prin intermediul a patru platforme, obținând un număr de 107 mii de vizualizări – fapt ce a sporit vizibilitatea Republicii Moldova drept destinație turistică, conectând în același timp actorii industriei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: De la ABC la BAC
Meteo Chișinău
1,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:4,63 m/s
Sun
1
Mon
-1
Tue
-0
Wed
1
Thu
4
Arhivă Radio Chișinău