La București va avea loc Festivalul „Vinul Moldovei”. Vor participa 50 de vinificatori din Republica Moldova

  • 02 Octombrie 21:10
La București va avea loc Festivalul „Vinul Moldovei”. Vor participa 50 de vinificatori din Republica Moldova

Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV) anunță că, pe 12 și 13 octombrie, Vinul Moldovei va fi la București, România, la Festivalul Vinului din Parcul Tineretului. Participanții vor avea ocazia să descopere secretele fiecărui vin prin degustări ghidate, în timp ce se bucură de concerte live ale unor artiști renumiți, transmite MOLDPRES.

„50 de vinificatori din Republica Moldova te așteaptă să descoperi combinații inedite de soiuri de struguri și arome în fiecare sticlă. Celebrează vinul din Moldova, chiar în inima Bucureștiului! Pe 12 și 13 octombrie, te invităm la Festivalul Vinului Moldovei în Parcul Tineretului! Un eveniment special, dedicat vinului și culturii autentice”, indică ONVV.

Potrivit sursei citate, programul evenimentului include degustări ghidate de experți, „care vor dezvălui secretele fiecărui vin, de la procesul de producție până la recomandări de asociere culinară”, precum și un concert live cu artiști de renume cum ar fi Theo Rose, Satoshi, Nicoleta Nucă și Damian Drăghici.

„Vinul nostru cucerește lumea, iar acum poți să-l descoperi chiar tu în inima Bucureștiului. Intrarea este gratuită. Te așteptăm cu nerăbdare pe 12 și 13 octombrie în Parcul Tineretului, intrarea de pe Bulevardul Gheorghe Șincai. Nu rata prilejul minunat de a celebra tradiția și vinul de calitate”, îndeamnă ONVV.

Evenimentul este organizat de Oficiul Național al Viei și Vinului, cu sprijinul partenerului strategic Ukraine-Moldova American Enterprise Fund, Primăria Municipiului București prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București și NAN Group.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:95 %
Vint:1,03 m/s
Thu
17
Fri
20
Sat
21
Sun
16
Mon
14
Arhivă Radio Chișinău