La Brașov continuă Festivalul "Cerbul de Aur"

  • 30 August 2018 12:25
La Brașov continuă Festivalul

La Brașov continuă astăzi Festivalul "Cerbul de Aur", ediție aniversară. 18 concurenți vor urca pe scena din Piața Sfatului, în această seară. Ei vor interpreta prima piesă din cele două cu care s-au înscris în concurs.

Potrivit rador, prima care va intra în concurs este Kelly Joyce, o interpretă exotică din Franța, pentru care muzica este un mod de viață. Ea are deja o carieră internațională fantastică și mulți spun că are șanse mari de a câștiga trofeul "Cerbul de Aur".

Pe lângă marele trofeu al festivalului și celelalte premii de pe podium, la această ediție aniversară, concurenții mai au șansa de a câștiga unul dintre premiile speciale stabilite de organizatori.

Recitalurile acestei seri vor fi susținute de Flavius și Linda Teodosiu din Germania, interpreta britanică Amy Macdonald și Loredana. Ea ne-a spus că va fi un show plin de energie, ce va conține multe amintiri frumoase din cariera ei, dar și din primele albume.

Nu vor lipsi hiturile pe care publicul le cunoaște foarte bine și nici reinterpretările inedite ale unor piese noi.

Tot în această perioadă la Brașov are loc în premieră Caravana "Gaudeamus". Iubitorii de lectură sunt așteptați, până duminică, între orele 11:00 și 21:00, în Piața "Sfântul Ioan" din centrul orașului, cu numeroase reduceri oferite de zecile de edituri prezente la eveniment. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:17 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău