La Bălți a fost deschis Târgul de toamnă 2021

  • 11 Noiembrie 2021 11:06
La Bălți a fost deschis Târgul de toamnă 2021

Cea de-a doua ediție a „Târgului de Toamnă la Bălți” a fost lansată ieri în Piața „Vasile Alecsandri” din centrul municipiului. Evenimentul este organizat de Filiala Bălți a Camerei de Comerț și Industrie (CCI) a Republicii Moldova, în parteneriat cu Primăria municipiului Bălți, transmite MOLDPRES.

Obiectivul ediției din acest an este  de a susține producătorii autohtoni, de a promova produsele moldovenești, de a consolida și menține dialogul public-privat, scrie, sursa citată.

Cei peste 30 de participanți la expo-târg, veniți din Bălți, Chișinău, Soroca, Drochia, Ceadâr-Lunga, Comrat, Râșcani, Fălești, Glodeni,  Briceni,  Călărași, Nisporeni, Florești și Rezina, vor prezenta pe parcursul a trei zile o imagine desfășurată a mai multor domenii ale economiei naționale, contribuind la susținerea producătorului autohton, promovarea mărfurilor calitative și competitive pe piața internă și externă, stabilirea noilor contacte de afaceri.

De asemenea, meșteri populari din regiune, de la Centrul de Creație al Copiilor Miron Blanc din Bălți și Studioul „Tezaur” al Centrului de Cultură și Tineret din oraș, își vor prezenta lucrările, pentru a promova și dezvolta meșteșugăritul și aptitudinile antreprenoriale.

În fiecare an, filiala Bălți a CCI, în parteneriat cu autoritățile publice locale de nivelul I și II din raioanele Sângerei, Fălești, Râșcani, Glodeni, organizează și desfășoară în regiune 16 expo-târguri specializate și universale.

Ediția din acest an este susținută de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova” realizat de HELVETAS Swiss Intercooperation.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
14,4
Cer senin
Umiditate:47 %
Vint:5,66 m/s
Sat
11
Sun
10
Mon
7
Tue
5
Wed
5
Arhivă Radio Chișinău