Krasnoselski ascunde că vaccinul care va ajunge în regiunea transnistreană este oferit de România

  • 04 Martie 2021 15:21
Krasnoselski ascunde că vaccinul care va ajunge în regiunea transnistreană este oferit de România

Liderul separatist de la Tiraspol minte în legătură cu cele 1800 de doze de vaccinuri pe care Chișinăul urmează să le trimită regiunii transnistrene. Cele 1800 de doze fac parte din lotul pe care Republica Moldova le-a primit drept donație din partea României, însă Vadim Krasnoselski declară că vaccinurile au fost trimise de... Organizația Mondială a Sănătății, transmite TVR MOLDOVA.

Potrivit sursei citate, „săptămâna viitoare așteptăm livrarea unui lot de vaccin Astra Zeneca. Acesta este ajutorul umanitar pe linia OMS. 1810 doze. Vom vaccina pe cei care doresc din rândul medicilor, profesorilor, personalului militar și pensionarilor”, anunță Krasnoselski pe Telegram. 

Amintim că anterior, reprezentanții Ministerului Sănătății au anunțat că circa 1800 de doze de vaccin din lotul de 21.600 de doze, primit din partea României vor fi trimise la Tiraspol. 

Liderul separatist vorbește și despre vaccinul rusesc, Sputnik V și spune că regiunea transnistreană așteapră un prim lot  gratuir de 30.000 de doze, după care un al doilea lot, de 40.000 de doze. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:3,6 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău