Konstantin Kosacev a comentat apelul unor senatori americani adresat lui Rex Tillerson de a începe un dialog cu Rusia

  • 09 Martie 2018 08:31
Konstantin Kosacev a comentat apelul unor senatori americani adresat lui Rex Tillerson de a începe un dialog cu Rusia

Președintele Comisiei pentru Afaceri Externe din cadrul Consiliului Federației, Konstantin Kosacev, a comentat apelul unor senatori americani adresat secretarului de stat american, Rex Tillerson, de a începe un dialog cu Rusia.

„Este o veste care încurajează. După multe luni și chiar ani de retorică dură din partea membrilor Congresului american și a senatorilor americani la adresa Rusiei, inclusiv până la solicitarea de a rupe relațiile cu Rusia, acestea sunt semnale „pozitive” și nu „negative” de exercitare a presiunilor parlamentrare asupra președintelui SUA și nu la adresa țării noastre" - a scris Kosacev, pe pagina sa de Facebook.


Un grup de senatori americani a adresat un apel secretatului american de stat Rex Tillerson, prin care se solicită „demararea imediată a unei noi runde de negocieri" cu Rusia pe tema stabilității strategice, după declarațiile făcute de președintele rus, Vladimir Putin, despre noul arsenal militar al țării, în cadrul discursului adresat în fața Adunării Federale.

Sursa: Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
5,52
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău