Klaus Iohannis se întâlnește astăzi cu directorul CIA, Mike Pompeo

  • 06 Iunie 2017 11:38
Klaus Iohannis se întâlnește astăzi cu directorul CIA, Mike Pompeo

Președintele României, Klaus Iohannis, va avea astăzi o întâlnire cu directorul Agenției Centrale de Informații ( CIA), Mike Pompeo, la ora locală 14.30, potrivit Administrației Prezidențiale.

Înaintea întrevederii programată cu Pompeo, președintele României are prevăzută, pentru ora locală 10.30, ceremonia depuenrii unei coroane de flori la Cimitirul Militar Arlington din Washington D.C.

Președintele Klaus Iohannis a primit luni, la Washington, distincția „Light Unto the Nations”, premiu acordat de către Comitetul Evreiesc American (American Jewish Committee – AJC) șefilor de stat care s-au remarcat, de-a lungul timpului, prin promovarea valorilor democratice.

Ceremonia s-a desfășurat în cadrul Forumului Global al AJC, care are loc în capitala Statelor Unite ale Americii în perioada 4-6 iunie, cu peste 3.000 de participanți din peste 70 de state. Forumul Global al AJC este cea mai mare întrunire a unei organizații evreiești la nivel mondial, la care participă șefi de state, de guverne, miniștri ai afacerilor externe, precum și reprezentanți ai Congresului SUA și ai instituțiilor federale

Sursa: Calea Europeană 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese * Știri
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:52 %
Vint:3,6 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău