Klaus Iohannis pierde like-uri pe Facebook, pentru că a desemnat-o pe Viorica Dăncilă premier al României

  • 17 Ianuarie 2018 21:30
Klaus Iohannis pierde like-uri pe Facebook, pentru că a desemnat-o pe Viorica Dăncilă premier al României

Înainte să anunțe că e de acord cu propunerea PSD pentru un nou prim-ministru, Klaus Iohannis a dezvăluit că a citit inclusiv opinii exprimate pe rețelele sociale. Însă mulți dintre fanii săi de pe Facebook nu sunt de acord cu decizia nominalizării Vioricăi Dăncilă.

Așa că i-au lăsat comentarii critice s-au chiar și-au luat like-ul înapoi. În ultimele ore, numărul aprecierilor paginii a scăzut cu mai mult de o mie, potrivit Digi24.

Un fenomen care s-a mai petrecut și în februarie 2016, imediat ce președintele a luat partea trustului Intact, după ce acesta a primit din partea ANAF notificare de evacuare din clădirile confiscate în dosarul privatizării ICA. Klaus Iohannis a numit atunci demersul "abordare heirupistă" și a vorbit despre "banale motive administrative".

„Președintele a început să piardă likeuri, 700 - 800 în ultima jumătate de oră. Probabil vor fi 1000 – 2000 până mâine dimineață, pierderea e mai mică decât data trecută, dar e relevantă.

Oamenii așteptau o dovadă de leadership, așteptau ca președintele să surprindă, să găsească o soluție imaginativă, cei care l-au criticat au fost cei care l-au auzit. A fost emoția negativă, tonul de om înfrânt, asta s-a transmis in social media.

E o anume dezamăgire.”, a comentat la Digi24 Lucian Mindruță.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:73 %
Vint:4,63 m/s
Wed
12
Thu
14
Fri
12
Sat
13
Sun
14
Arhivă Radio Chișinău