Kim Jong-un înfuriat în timp ce vizita o crescătorie de broaște țestoase

  • 19 Mai 2015 16:21
Kim Jong-un înfuriat în timp ce vizita o crescătorie de broaște țestoase

Liderul nord-coreean Kim Jong-un s-a înfuriat marți, 19 mai, în timp ce vizita o crescătorie de broaște țestoase, declarând că aceasta este prost gestionată și mustrându-i în public pe angajații acesteia, a indicat presa oficială nord-coreeană.

Rodong Sinmun, organul de presă al partidului unic din Coreea de Nord, a publicat pe prima pagină o fotografie de dimensiuni mari a liderului furios, arătând acuzator cu degetul în fața bazinelor în care erau crescute țestoasele - o imagine rară, în condițiile în care liderul de la Phenian este înfățișat de obicei zâmbitor, încurajând lucrătorii din locurile pe care le vizitează.

În timpul vizitei sale de inspecție la fermă, liderul coreean a 'criticat puternic eșecurile responsabililor acesteia care și-au dovedit incompetența, gândirea depășită și metodele de lucru iresponsabile', a indicat și agenția de știri oficială KCNA.

Carnea de broască țestoasă este o delicatesă scumpă, însă deosebit de apreciată de coreeni. Aceasta este de obicei servită în supa de țestoasă, cunoscută pentru beneficiile sale nutriționale, informează Agerpres.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:85 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău