Juventus și-a vândut portarul cu 20 milioane euro echipei rivale

  • 27 Februarie 2019 09:45
 Juventus și-a vândut portarul cu 20 milioane euro echipei rivale

Echipa de fotbal Juventus Torino, campioana en titre a Italiei, l-a vândut pe portarul Emil Audero rivalei Sampdoria Genova, în schimbul sumei de 20 milioane euro, informează agenția EFE.

Audero (22 ani), internațional italian de tineret, născut în Indonezia, a fost împrumutat de Juve la Sampdoria, înaintea startului acestui sezon, iar în urma acordului semnat marți echipa genoveză s-a angajat să-l transfere definitiv pe goalkeeper, urmând să achite cele 20 de milioane euro în următoarele patru exerciții financiare, conform unui comunicat al clubului torinez.

Vânzarea lui Emil Audero este a treia efectuată de Juventus în ultimele săptămâni, după cele ale lui Stefano Sturaro, cedat la Genoa 1893 pentru 16,5 milioane euro, și Albert Cerri, care a semnat cu Cagliari pentru 9 milioane euro.

Aceste operațiuni permit clubului din Torino, care în vara trecută a plătit 112 milioane euro pentru achiziționarea starului portughez Cristiano Ronaldo, să obțină un beneficiu net de circa 41 milioane euro.

sursa: AGERPRES

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:91 %
Vint:4,12 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău