Jurnaliști americani, expulzați din Venezuela după ce i-au arătat lui Maduro imagini cu oamenii din țară care căutau mâncare în gunoaie

  • 26 Februarie 2019 14:20
Jurnaliști americani, expulzați din Venezuela după ce i-au arătat lui Maduro imagini cu oamenii din țară care căutau mâncare în gunoaie

Autoritățile din Venezuela au informat șase jurnaliști de la televiziunea americană Univision că vor fi expulzați, după un interviu cu președintele Nicolas Maduro, în cursul căruia un jurnalist i-a arătat liderului de la Caracas imagini cu venezueleni căutând mâncare într-o mașină de gunoi.

Prezentatorul Jorge Ramos, care de-a lungul carierei a câștigat mai multe premii Emmy, a declarat că a fost reținut timp de două ore în incinta Palatului prezidențial Miraflores de la Caracas, după ce Maduro s-a arătat deranjat de întrebările ce i-au fost adresate, informează postul BBC News.

Jorge Rodriguez, ministrul pentru Comunicații, a afirmat pe Twitter că televiziunea Univision a creat "un spectacol ieftin".

Ramos a declarat pentru Univision că lui Maduro "nu i-au plăcut" unele întrebări despre "lipsa democrației în Venezuela, despre tortură, prizonieri politici și criza umanitară".

"S-a ridicat după ce i-am arătat înregistrări cu tineri mâncând dintr-o mașină de gunoi", a explicat Ramos.

Echipa de jurnaliști de la Univision va fi expulzată marți din Venezuela, potrivit agenției de știri Reuters.

sursa: mediafax

 

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Un pământ și două ceruri cu Ana Bantoș
Meteo Chișinău
20,24
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău