Julio Iglesias și Netflix au ajuns la un acord pentru un serial despre viața cântărețului

  • 08 Februarie 17:27
Julio Iglesias și Netflix au ajuns la un acord pentru un serial despre viața cântărețului

Cântărețul spaniol Julio Iglesias a făcut echipă cu Netflix pentru a dezvolta un serial despre viața și cariera sa, anunță Variety, potrivit News.ro.

Proiectul va fi realizat cu participarea deplină a lui Iglesias la procesul de creație pentru prima dată, artistul în vârstă de 80 de ani promițând să „împărtășească totul despre viața și incredibila sa traiectorie muzicală”, potrivit unui comunicat de presă.

Aflat în prezent în curs de dezvoltare, serialul va „spune povestea modului în care Julio Iglesias a devenit primul artist non-englez care a pătruns pe piețele americană și asiatică și s-a transformat într-o vedetă universală care se numără printre cei mai mari cinci vânzători de discuri din istorie”, continuă comunicatul. „De-a lungul celor peste 55 de ani de carieră artistică, Julio Iglesias a înregistrat și a cântat în 12 limbi și a conectat fanii din întreaga lume, devenind primul artist spaniol cu acoperire universală ale cărui cântece au fost cântate pe toată planeta”.

„După numeroasele speculații, cărți și documentare în care nu am fost implicat, pentru prima dată am decis să spun adevărul despre viața mea unei companii universale precum Netflix”, a declarat Iglesias într-un comunicat. „După multe deliberări, în cele din urmă, o scrisoare foarte emoționantă pe care mi-a trimis-o Bela Bajaria (director de conținut la Netflix) a fost suficientă pentru a mă convinge că Netflix este compania ideală pentru a dezvolta acest proiect. Mă simt recunoscător față de o mulțime de oameni din multe țări care m-au susținut și mi-au impulsionat viața”.

„Julio Iglesias a avut încredere în noi pentru a-și spune povestea. Suntem foarte recunoscători pentru generozitatea sa. Știm cu toții că talentul și tenacitatea lui sunt unice în lume. Acum, vom avea ocazia să vedem dincolo de lumini, de pozele din reviste, de discurile de aur și să cunoaștem cu adevărat în profunzime o persoană excepțională care a însoțit și va însoți multe generații în fiecare colț al planetei”, a adăugat Diego Ávalos, vicepreședinte de conținut la Netflix.

Iglesias nu și-a propus să devină cântăreț de la bun început: a început în rândurile tinerilor de la Real Madrid înainte ca un accident să-i pună capăt carierei de fotbalist. Iglesias s-a orientat apoi spre muzică, devenind în scurt timp unul dintre artiștii cu cele mai multe discuri vândute din istoria muzicii. Un superstar la nivel mondial, Iglesias a înregistrat cântece în cele mai multe limbi din lume și a fost celebrat ca fiind cel mai popular artist străin în China, Brazilia, Franța, Italia și nu numai. În 2019 a fost onorat la Grammy cu premiul pentru întreaga carieră.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
22,74
Cer senin
Umiditate:25 %
Vint:6,69 m/s
Wed
15
Thu
17
Fri
18
Sat
17
Sun
16
Arhivă Radio Chișinău