Judecătorii care au examinat dosarul ADIDAS vs Piața Centrală riscă sancțiuni (Bizlaw)

  • 08 Iunie 2018 15:22
Judecătorii care au examinat dosarul ADIDAS vs Piața Centrală riscă sancțiuni (Bizlaw)

Instanțele naționale de judecată: Judecătoria Chișinău, sediul Rîșcani, Curtea de Apel Chișinău și Curtea Supremă de Justiție, au încălcat grav normele de procedură civilă în aplicarea în mod intenționat, cu rea-voință sau aplicarea repetată din neglijență gravă a legislației contrar practicii judiciare uniforme. Afirmația aparține ministrului Justiției, Victoria Iftodi, cu referire la decizia în cazul Adidas împotriva proprietarei unui butic din Piața Centrală.

Potrivit Bizlaw.md, ministrul a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii investigarea faptelor și atragerea la răspundere disciplinară a magistraților care au judecat cauza în instanța de fond, de apel și de recurs.

Compania The Adidas International Marketing B.V. A pierdut, la Curtea Supremă de Justiție (CSJ), procesul împotriva proprietarei unui butic din piața centrală, care vindea produse inscripționate cu semnele identice cu mărcile companiei. Magistrații și-au motivat decizia prin faptul că acțiunea ar fi fost neîntemeiată, iar Curtea Supremă de Justiție a declarat recursul ca fiind inadmisibil.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
16,24
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:2,57 m/s
Fri
14
Sat
16
Sun
14
Mon
15
Tue
15

Ultimele știri

Arhivă Radio Chișinău