Jucătoarea americană de tenis Serena Williams a născut

  • 02 Septembrie 2017 21:25
Jucătoarea americană de tenis Serena Williams a născut

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, fostă numărul 1 mondial care și-a întrerupt cariera în ianuarie, a născut vineri o fetiță într-o clinică din Florida, a informat presa americană, anunț salutat imediat de lumea sportivă, relatează AFP.

Cea mai tânără dintre surorile Williams, care va împlini 36 de ani în septembrie, a fost internată miercuri în centrul medical St.Mary's din West Palm Beach, unde i-a fost rezervat un întreg etaj, a precizat antena locală a CBS. Potrivit aceleiași surse, ea ar fi avut primele contracții în noaptea de joi spre vineri.

"Sunt super mulțumită, bineînțeles, nu pot să exprim în cuvinte", a spus Venus când a fost întrebată despre starea surorii ei, care încă nu născuse, înainte de meciul său de la Flushing Meadows.

"Campioana de tenis Serena Williams a adus pe lume o fiică de 2,78 kg. Mama și copilul se simt bine", a anunțat într-un mesaj pe Twitter jurnalistul Chris Shepherd, de la postul local West Palm Beach WPBF-25, citând surse din cadrul spitalului. Și revista US Weekly a anunțat nașterea, citând o sursă apropiată de campioană. Purtătorul de cuvânt al jucătoarei cu 23 de titluri de Grand Slam nu a putut fi contactat pentru comentarii, notează AFP.

Chris Evert, o altă legendă a tenisului american și mamă a trei copii, a salutat "modelul care va fi pentru fiica ei".

Spaniola Garbine Muguruza, cap de serie nr. 3 la Flushing Meadows, s-a declarat "foarte fericită" pentru noua mamă, exprimându-și speranța că fiica "nu va juca tenis".

"Felicitări Serena", a postat la rândul ei pe Instagram cântăreața Beyonce.

Revista Vanity Fair a scris în iunie că Serena intenționează să se căsătorească cu Alexis Ohanian înainte de sfârșitul anului. Cei doi s-au cunoscut la Roma în 2015.

Sursa: Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
13,85
Nori împrăștiați
Umiditate:74 %
Vint:6,69 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău