Jonny Lee Miller îl va interpreta pe fostul prim-ministru britanic John Major în serialul "The Crown"

  • 25 Iunie 2021 20:12
Jonny Lee Miller îl va interpreta pe fostul prim-ministru britanic John Major în serialul

Actorul Jonny Lee Miller, care a devenit cunoscut pe plan internațional după ce a interpretat un personaj dependent de droguri, Sick Boy, în filmul "Trainspotting" din 1996, se va alătura distribuției serialului "The Crown", produs de Netflix, în care va juca rolul fostului prim-ministru britanic John Major, informează vineri Reuters, citat de AGERPRES.

"The Crown", un serial dramatic dedicat familiei regale a Marii Britanii și recompensat cu numeroase premii prestigioase, va beneficia de o serie de actori noi în cel de-al cincilea sezon al său. Astfel, Imelda Staunton o va interpreta pe regina Elisabeta a II-a, iar Elizabeth Debicki va juca rolul regretatei prințese Diana.

Distribuirea actorului Jonny Lee Miller în rolul politicianului John Major, care a fost prim-ministru al Marii Britanii din 1990 până în 1997, a fost anunțată prin intermediul unui mesaj publicat vineri pe contul oficial de Twitter al serialului "The Crown".

Jonny Lee Miller, în vârstă de 48 de ani, a devenit celebru după ce a jucat în filmul "Trainspotting", care prezintă aventurile unor dependenți de droguri din Edinburgh - Renton, Sick Boy, Spud și Begbie. Bazată pe romanul omonim publicat de Irvine Welsh, această producție cinematografică din 1996 a căpătat ulterior statutul unui film cult și a inspirat lansarea unei continuări, "T2 Trainspotting", în 2017.

Jonny Lee Miller, căsătorit cu celebra actriță americană Angelina Jolie între anii 1996 și 1999, s-a remarcat și în seriale de televiziune, precum "Elementary", "Dexter" și "Smith".

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:1,03 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău