Joe Biden: Vladimir Putin este „un măcelar” (video)

  • 26 Martie 2022 18:48
Joe Biden: Vladimir Putin este „un măcelar” (video)

Președintele american Joe Biden l-a numit „măcelar” pe omologul său rus Vladimir Putin, în cursul unei întâlniri, sâmbătă, la Varșovia, cu refugiații ucraineni, transmite DIGI24.ro.

Potriit sursei citate, întrebat despre „ceea ce crede despre Vladimir Putin, având în vedere ce le face acestor oameni”, Biden a răspuns cu o singură propoziție: „Este un măcelar”, în timp ce întrevederea era transmisă în direct de mai multe canale de televiziune de pe stadionul național din Varșovia.

Președintele polonez Andrzej Duda l-a primit sâmbătă pe omologul său american Joe Biden la palatul prezidențial din Varșovia, pentru convorbiri consacrate invaziei ruse din Ucraina, notează dpa.

Din delegația președintelui american fac parte de asemenea secretarul de stat Antony Blinken și cel al apărării Lloyd Austin. Delegația poloneză îi cuprinde și pe miniștrii de externe Zbigniew Rau și apărării Mariusz Blaszczak.

Joe Biden a participat înainte la o ceremonie de primire, la care a fost salutat de o fanfară militară care a intonat imnurile american și polonez.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:86 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16

Ultimele știri

Arhivă Radio Chișinău