Joe Biden susține că NATO nu va mai exista dacă Donald Trump este reales în funcția de președinte al SUA

  • 23 Iunie 2020 09:44
Joe Biden susține că NATO nu va mai exista dacă Donald Trump este reales în funcția de președinte al SUA

Fostul vicepreședinte al lui Barack Obama, Joe Biden, susține că NATO nu va mai exista dacă Donald Trump va fi reales la Casa Albă, scrie Forbes, preluat de Agerpres.

"Dacă voi pierde alegerile, iar el va fi reales, să țineți minte că lucrurile pe care le-am spus se vor adeveri și, dacă va fi reales, Nu va mai exista NATO", a declarat Biden, în timpul unei videoconferințe.

Joe Biden își mărește avantajul față de Donald Trump, conform sondajelor de opinie

Candidatul democrat Joe Biden, fost vicepreședinte al SUA, și-a mărit avansul la 13 puncte procentuale în fața președintelui în funcție, republicanul Donald Trump, conform celui mai recent sondaj Reuters/Ipsos, în contextul în care americanii devin tot mai critici față de modul în care miliardarul de la Casa Albă gestionează criza coronavirusului și protestele împotriva brutalității poliției, transmite Reuters.

Potrivit sondajului, întreprins în intervalul 10-16 iunie, 48% dintre alegătorii înregistrați au declarat că îl sprijină pe Biden, prezumtivul candidat democrat în alegerile prezidențiale din 3 noiembrie, și doar 35% că îl susțin pe Trump.

Avantajul lui Biden este cel mai mare consemnat de anchetele Reuters/Ipsos de când democrații au dat startul alegerilor primare pentru desemnarea contracandidatului lui Trump în noiembrie.

Un sondaj CNN realizat tot în iunie a arătat o diferență de 14 procente în favoarea lui Biden în rândul votanților înregistrați.

Sursa:Digi24.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:94 %
Vint:3,6 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău