Jean-Claude Juncker a avut o întrevedere cu Vladimir Putin

  • 17 Iunie 2016 14:28
Jean-Claude Juncker a avut o întrevedere cu Vladimir Putin

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, aflat într-o vizită de lucru în Federația Rusă a avut o întrevedere cu președintele rus, Vladimir Putin, în marja Forumului Economic Mondial de la Sankt Petersburg.

Cei doi oficiali nu au abordat, în cadrul întâlnirii, tematica sancțiunilor, a precizat ambasadorul Rusiei la Uniunea Europeană, Vladimir Cijov. Potrivit declarațiiloracestuia, tematica discuțiilor purtate de Juncker și Putin s-a axat în special pe perspectiva relațiilor dintre Rusia și UE. De asemenea, în cadrul întâlnirii s-a discutat despre problemele din sectorul energetic.

Potrivit presei ruse, Jean-Claude Juncker, declara ieri că, în cadrul întrevederii sale cu președintele Vladimir Putin, intenționează să examineze efectele și anularea sancțiunilor economice aplicate de UE la adresa Rusiei.

Jean-Claude Junckermenționa recent că anularea sancțiunilor este posibilă doar în cazul în care sunt respectate și realizate pe deplin Acordurile de la Minsk privind soluționarea conflictului din estul Ucrainei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:0 m/s
Sun
16
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău