James Blunt, Gigliola Cinquetti și Edvin Marton susțin recitaluri la Cerbul de Aur 2018

  • 24 Iulie 2018 14:09
James Blunt, Gigliola Cinquetti și Edvin Marton susțin recitaluri la Cerbul de Aur 2018

James Blunt, Amy Macdonald, Gigliola Cinquetti, Eleni Foureira și Edvin Marton se numără printre vedetele care vor susține recitaluri la ediția de anul acesta a Festivalului Cerbul de Aur, care va avea loc în perioada 29 august - 2 septembrie, în Piața Sfatului din Brașov, potrivit TVR, citat de Mediafax.

James Blunt este celebru pentru hituri precum "You're Beautiful" și "Goodbye My Lover", iar Amy Macdonald, pentru "This Is The Life".

Gigliola Cinquetti și Eleni Foureira au câștigat Eurovision Song Contest, prima, în 1964, a doua, anul acesta, iar celebrul violonist și compozitor Edvin Marton este apreciat pentru stilul său unic de a îmbina muzica clasică cu pop rock-ul.

Recitalurile, programate pe întreaga perioadă a festivalului, vor fi momente de respiro pentru concurenții înscriși în Concursul internațional de interpretare Cerbul de Aur. În acest an, în competiția pentru marele trofeu vor intra 18 concurenți.

La 50 de ani de la prima ediție, Cerbul de Aur 2018 va avea o desfășurare de gală, cu numeroase premii, a căror valoare totală este de 65.000 de euro. Dedicat Centenarului României și semicentenarului festivalului, TVR propune un format special al evenimentului, cu o gală aniversară, două zile de concurs, o gală a festivalului și evenimente adiacente.

Festivalul se va încheia cu show-ul "România Centenar", un spectacol ce va reuni muzica populară tradițională românească și prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău