Iurie Leancă îi răspunde PLDM-ului

  • 18 Martie 2015 14:17
Iurie Leancă îi răspunde PLDM-ului

Iurie Leancă le sugerează fostilor colegi să se grabească să înregistreze la AGEPI: "Moldova fără PLDM, Moldova fără comuniști!".

PLDM, un partid tot mai departe de democrație și Europa, scrie fostul premier Iurie Leancă pe pagina sa de facebook, ca reacție la faptul că PLDM a înregistrat la Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală, (instituție care se subordonează politic PLDM),  numele Partidul Popular European – nume pe care Iurie Leancă intenționa să-l dea partudui pe care îl va lansa curând.

Potrivit lui Iurie Leancă, “este o dovadă de lașitate din partea celor care au făcut asta - ei își imaginează că prin campanii mediatice murdare și utilizarea în mod abuziv a insituțiilor publice vor reuși să oprească proiectul nostru politic”.

În opinia lui Iurie Leancă, “ prin astfel de gesturi, PLDM demonstrează că nu mai are nimic cu politica europeană și democratică, iar alianța cu PCRM nu a fost întamplătoare - au împrumutat inclusiv metodele utilizate de acest partid în trecut”.

Iurie Leancă le sugerează  fostilor colegi să se grabească să înregistreze la AGEPI: "Moldova fără PLDM, Moldova fără comuniști!".

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
3,24
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:1,54 m/s
Sat
7
Sun
8
Mon
10
Tue
12
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău