Itinerarele a șase rute municipale, modificate din 1 noiembrie

  • 30 Octombrie 2021 08:57
Itinerarele a șase rute municipale, modificate din 1 noiembrie

Șase rute municipale de transport public vor circula pe itinerare modificate, începând cu 1 noiembrie, anul curent. O dispoziție privind modificarea „Programului de transport rutier al municipiului Chișinău" a fost semnată vineri de viceprimarul capitalei, Ilie Ceban, transmite IPN.

Potrivit dispoziției, circulația troleibuzelor de pe ruta nr. 24 va fi redirecționată pe strada Columna, pe tronsonul strada Mitropolit Gavriil Bănulescu Bodoni – strada Vasile Alecsandri. Troleibuzele vor circula de pe bulevardul Mircea cel Bătrân, iar în retur de pe strada Miorița.

Modificări au fost operate și în itinerarul rutei de troleibuz nr. 38, care a fost redirecționată din strada Nicolae Costin pe strada Ion Pelivan, strada Alba Iulia, Piața Unirii Principatelor, strada Ion Creangă, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, strada Mihai Viteazul. Troleibuzele de pe linia nr. 38 va circula în tur de pe strada Alba-Iulia, iar în retur de pe strada Burebista.

De asemenea, troleibuzele de pe ruta nr. 28 au fost incluse în programul de transport rutier în tur de pe strada Ceucari, iar în retur de pe strada Burebista.

Totodată, a fost instituită ruta de autobuz nr. 37, spre comuna Stăuceni. Autobuzul va circula în raza urbei de pe strada Vasile Alecsandri, iar în retur, în raza comunei Stăuceni, de pe strada Ion Creangă.

În același timp, a fost modificat itinerarul microbuzelor de pe ruta municipală nr. 101, care a fost prescurtat până la Piața Dimitrie Cantemir și va circula în raza orașului Durlești de pe strada Caucaz, iar din raza orașului Chișinău, din Piața Dimitrie Cantemir.

Ruta municipală de microbuz nr. 112 a fost redirecționată prin bulevardul Cuza Vodă și strada Independenței și va circula de pe strada Arheolog Ion Casian-Suruceanu și în retur, de pe strada Studenților.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:3,6 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău