Itinerar modificat pentru transportul public pe bulevardul Dacia

  • 19 Mai 2023 07:59
Itinerar modificat pentru transportul public pe bulevardul Dacia

În perioada 18-21 mai, transportul public care traversează bulevardul Dacia va circula cu itinerar modificat. Municipalitatea precizează că măsura a fost luată în legătură cu executarea lucrărilor de reparație a benzii de circulație pe artera menționată, transmite IPN.

Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada 18-19 mai, pe banda de circulație spre Centru, troleibuzele de pe ruta nr. 17 vor porni de pe bulevardul Traian și se vor deplasa pe bulevardul Decebal, Iurii Gagarin, C. Negruzzi, Ciuflea, București, Ismail și în continuare pe traseul stabilit. Troleibuzele de pe ruta nr. 22 vor circula de pe bd. Dacia pe bd. Decebal, bd. Iuri Gagarin, str. C. Negruzzi, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

În perioada 20-21 mai, troleibuzele de pe ruta nr. 2 se vor deplasa de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile C. Negruzzi, Iuri Gagarin, Decebal, Traian și în continuare pe traseul stabilit. Troleibuzele nr. 22 vor circula de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile C. Negruzzi, Iurii Gagarin,  Decebal, N. Zelinski, Hristo Botev, Independenței, Dacia și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzele de pe rutele municipale și troleibuzele de pe ruta nr. 30 vor circula conform itinerarelor stabilite, însă nu vor staționa în alveolele destinate transportului public, ci în preajma indicatoarelor rutiere instalate în apropriere – direcția spre Centru, între bulevardul Decebal și strada N. Zelinski, iar direcția spre Porțile Orașului, între străzile Hristo Botev și Traian.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
22,24
Cer senin
Umiditate:30 %
Vint:6,69 m/s
Sun
12
Mon
10
Tue
9
Wed
11
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău