Israelul emite avertizări de călătorie

  • 09 Iulie 2021 09:06
Israelul emite avertizări de călătorie

Israelul a emis avertismente de călătorie pentru 15 țări cu o rată mare de infectare, pentru cetățenii săi care revin din străinătate. Autoizolarea va fi obligatorie după aterizare pentru a preveni răspândirea noii variante a coronavirusului.

Ministerul Sănătății a făcut o evaluare pentru a preveni răspândirea noii variante a coronavirusului. Sunt vizați pasagerii israelieni care revin în țară infectați cu noua tulpină Delta+.

Măsurile vor fi aplicate la sosire, după aterizare. Se estimează că sute de persoane bolnave ar urma să vină acasă prin aeroportul Ben Gurion în următoarele săptămâni. În toate lunile de vară va exista această problemă.

Cei care revin din Turcia, una din cele 15 țări pentru care Israelul a emis avertisment de călătorie, vor fi constrânși să intre în autoizolare, chiar dacă sunt vaccinați sau recuperați după boală.

În Israel, în ultima săptămână, a crescut numărul cazurilor noi din cauza variantei Delta+. Populația care s-a familiarizat cu acest giulgiu de teamă în perioada restricțiilor dure este pregătită să facă față noului val de infectări.

Sursa: RRA

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
13,14
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:5,36 m/s
Tue
12
Wed
14
Thu
17
Fri
16
Sat
15
Arhivă Radio Chișinău