Israel/alegeri: Tir de rachetă din Gaza spre sudul Israelului, în timp ce premierul Benjamin Netanyahu efectua o vizită în zonă (armată)

  • 24 Martie 2021 09:25
Israel/alegeri: Tir de rachetă din Gaza spre sudul Israelului, în timp ce premierul Benjamin Netanyahu efectua o vizită în zonă  (armată)

O rachetă a fost lansată marți seara din Fâșia Gaza spre sudul Israelului, în timp ce premierul Benjamin Netanyahu efectua în zonă o vizită în legătură cu alegerile parlamentare în curs în țară, a anunțat armata israeliană, relatează AFP.

''O rachetă a fost lansată din Gaza spre teritoriul israelian'', a indicat armata într-un mesaj adresat presei. Contactată de AFP, o purtătoare de cuvânt a armatei a precizat că proiectilul a căzut pe un teren viran, în sudul țării.

Cu puțin înainte de acest tir, care nu a fost revendicat pentru moment, premierul israelian Benjamin Netanyahu s-a aflat în orașul Bersheeva, situat la aproximativ 50 de kilometri de Fâșia Gaza, în deșertul Negev (sud), pentru a cere populației locale să-l voteze în alegerile legislative de marți.

În timpul alegerilor din septembrie 2019, Jihadul Islamic, a doua grupare armată din Fâșia Gaza, după Hamas care conduce această enclavă, a lansat o rachetă spre o locație din Israel unde avea loc o reuniune a premierului israelian.

Sursa: AGERPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău