Iran: Un avion ucrainean s-a prăbușit după decolarea de la Teheran

  • 08 Ianuarie 2020 08:30
Iran: Un avion ucrainean s-a prăbușit după decolarea de la Teheran

Un avion Boeing 737-NG al companiei Ukraine International Airlines, având la bord cel puțin 170 de pasageri, s-a prăbușit miercuri la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran din cauza unei defecțiuni, anunță Reuters, AFP și DPA, preluat de Agerpres.

Aparatul de zbor a căzut în apropierea aeroportului și a fost cuprins de flăcări. Un reprezentant al Ministerului de Externe ucrainean a declarat la Kiev că toate persoanele aflate în avion și-au pierdut viața.

Deocamdată nu există o declarație din partea companiei Ukraine International Airlines.

''Focul este atât de intens încât nu putem efectua nicio operațiune de salvare. Avem 22 de ambulanțe, patru autospeciale și un elicopter la locul incidentului'', a declarat șeful Serviciului pentru situații de urgență iranian, Pirhossein Koulivand, pentru postul de televiziune public iranian.

Reza Jafarzadeh, purtător de cuvânt al Organizației pentru aviație civilă din Iran, a declarat că numărul pasagerilor aflați la bord era 170.

Potrivit serviciului de monitorizare a zborurilor FlightRadar24, avionul care s-a prăbușit efectua zborul PS 752 și se îndrepta spre Kiev. Avionul era în funcțiune de trei ani.

Agenția de presă oficială iraniană IRNA a menționat că potrivit informațiilor preliminare ''avionul se îndrepta spre Kiev și avea la bord 180 de persoane''

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
23,29
Câțiva nori
Umiditate:44 %
Vint:6,17 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău