Irakli Garibașvili: Această zi marchează o nouă etapă în relațiile Georgiei cu UE

  • 27 Iunie 2014 15:13
Irakli Garibașvili: Această zi marchează o nouă etapă în relațiile Georgiei cu UE

Această zi marchează o nouă etapă în relațiile Georgiei cu Uniunea Europeană și este o manifestare a democrației georgiene și a națiunii europene, iar georgienii, cu tradițiile și cultura lor unică trebuie să facă parte din Europa, a declarat în discursul său și premierul de la Tbilisi, Irakli Garibașvili.”În ciuda a numeroase procese și turbulențe care au…

Această zi marchează o nouă etapă în relațiile Georgiei cu Uniunea Europeană și este o manifestare a democrației georgiene și a națiunii europene, iar georgienii, cu tradițiile și cultura lor unică trebuie să facă parte din Europa, a declarat în discursul său și premierul de la Tbilisi, Irakli Garibașvili.

”În ciuda a numeroase procese și turbulențe care au avut loc de-a lungul secolelor și a întregii istorii a Georgiei, țara noastră nu a pierdut niciodată legătura cu idealurile, valorile și cultura europeană, câutând permanent o cale pentru a se reîntoarce în familia europeană.

Poporul georgian este cel care a ales democrația, reformele, a ales acest drum ireversibil al integrării europene. Astăzi facem pași noi pe acest drum” a declarat premierul Georgiei, Irakli Garibașvilli.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
18,24
Nori împrăștiați
Umiditate:55 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău