iPhone 8 apare într-o reclamă McDonald's

  • 20 August 2017 10:17
iPhone 8 apare într-o reclamă McDonald's

Apple nu vorbește în mod oficial despre iPhone 8, în ciuda leak-urilor din toate direcțiile, însă lanțul de restaurante fast-food McDonald’s pare să fie convins că design-ul pe care l-am văzut pe internet în ultimele luni este cel final.

Astfel, a lansat o reclamă online în Australia, care promovează aplicația sa de mobil, prezentată pe un telefon care seamănă izbitor de mult cu ceea ce presupunem că este iPhone 8, notează Go4it.

Aceasta nu este în niciun fel o confirmare a aspectului exterior al noului smartphone de la Apple, însă ar putea să fie bazată pe documentele interne pe care le dețin pentru actualizarea aplicației. Se pare că imaginea folosită în reclamă este descărcată de pe internet, fiind bazată pe unul dintre design-urile publicate de unul dintre cei care au realizat imagini neoficiale cu telefonul, în urma descrierilor disponibile online.

Reclama McDonald’s ar putea fi o simplă greșeală a echipei de creație, care a folosit aceste imagini fără să știe că iPhone 8 nu există încă în mod oficial, sau un soi de glumă la adresa Apple. De asemenea, există posibilitatea ca aplicația sa internă să fie deja construită și optimizată pentru ecranul decupat în partea de sus a lui iPhone 8, iar informația despre design să fie adevărată.

Până când Apple nu va începe să vorbească în mod oficial despre noul său smartphone high-end, nu vom putea ști cu exactitate din ce direcție vine reclama de față.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:9,77 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău