Ion Sturza adună propuneri pentru Programul Guvernului

  • 26 Decembrie 2015 15:20
Ion Sturza adună propuneri pentru Programul Guvernului

Candidatul desemnat la funcția de premier și echipa sa de voluntari au lansat un formular pe internet prin intermediul căruia adună propuneri pentru programul de guvernare, transmite IPN.

Ion Sturza scrie că îi îndeamnă pe toți să vină cu idei de acțiuni concrete pe care Guvernul să le implementeze. „Consider că fiecare cetățean are dreptul să vină cu propriile viziuni și propuneri care să poată să se regăsească pe agenda Guvernului. Vă rog să descrieți propuneri clare de politici pe domenii pe care să le elaboreze și realizeze executivul”, se mneționează în mesajul de însoțire.

Toate viziunile vor fi sistematizate și incluse în sinteza de propuneri pentru Programul de Activitate a Guvernului. Un grup de voluntari din societatea civilă s-a oferit să selecteze propunerile. „Cred că numai prin transparență maximă și implicare cât mai largă vom salva Republica Moldova”, a încheiat candidatul.

Formularul poate fi accesat la următoarea adresă: https://docs.google.com/forms/d/1BpdkKTLjqA90sv8MXvjdRyyt6KCC0hrsdvTSsHZH3xc/viewform. Textul maxim al unei propuneri este de 1000 caractere.

Ion Sturza a fost desemnat de către președinte la funcția de premier pe 21 decembrie. Acesta trebuie să se prezinte în Parlament de unde să ceară vot de încredere până pe 4 ianuarie inclusiv.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Un pământ și două ceruri cu Ana Bantoș
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:62 %
Vint:2,06 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău