Ion Ceban vrea coaliție cu blocul ACUM în CMC și promite că va renunța la calitatea de membru al PSRM după validarea mandatului de primar

  • 04 Noiembrie 2019 14:52
Ion Ceban vrea coaliție cu blocul ACUM în CMC și promite că va renunța la calitatea de membru al PSRM după validarea mandatului de primar

Primarul ales al municipiului Chișinău, socialistul Ion Ceban, a lansat o propunere către Blocul ACUM pentru formarea unei coaliții la nivelul Consiliului Municipal.

Într-un briefing de presă, el a menționat că este gată să divizeze responsabilitățile și funcțiile în mod egal. Totodată, Ion Ceban, a anunțat că în momentul în care va fi validat mandatul de primar își va suspenda calitatea de membru al PSRM.

„Ceea ce-mi doresc astăzi este să putem crea o majoritate pentru Chișinău și pentru chișinăuieni. Prima solicitare ar fi, totuși, către Blocul ACUM. Noi avem 22 de mandate, Blocul ACUM are 19 mandate și știu că putem să avem un plan concret pe toate problemele cu care se confruntă Capitala și locuitorii ei. Îmi propun să divizăm aceste responsabilități”, a declarat Ion Ceban. 

Ion Ceban a menționat că este deschis spre cooperare cu toții consilierii care nu au probleme de integritate ca să participe la modernizarea Chișinăului. El a reiterat problemele pe care și le propune să le soluționeze. Este vorba despre construcția și reparația drumurilor și a trotuarelor, dezvoltarea Planului Urbanistic General, modernizarea grădinițelor și școlilor și lupta contra corupției.

Sunt gata să colaborez cu toți consilierii care au acces în Consiliul Municipal Chișinău. Sunt mulți foarte mulți profesioniști printre ei și mizezi atât pe sprijinul, cât și implicarea fiecăruia. Nu avem ce împărți decât acele probleme care sunt multe în Chișinău.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău