Ion Ceban solicită demisia lui Zambițchi

  • 14 Decembrie 2019 10:53
Ion Ceban solicită demisia lui Zambițchi

Primarul capitalei, Ion Ceban, a cerut șefului Direcției comerț și prestări servicii, Marcel Zambițchi, să-și de-a demisia, după ce o reptilă gigantică a fost instalată în Piața Marii Adunări Naționale, cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Reptila nu a fost privita cu ochi buni de către locuitorii Capitalei, care consideră că noua instalație nu-și are locul în PMAN. Astfel, în această dimineață, primarul Capitalei a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook.

Reptila nu a fost privita cu ochi buni de către locuitorii Capitalei, care consideră că noua instalație nu-și are locul în PMAN. Astfel, în această dimineață, primarul Capitalei a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook.

„Marcel Zambițchi a treia săptămână vorbim despre faptul ca în piață nu trebuie sa fie favelă peste favelă. Fără „пристройкэ” și mansardă, fără prea multe elemente adunate unul peste altul. Rog demisia benevolă de luni.

Doamna Steluța Mitriuc, cum am vorbit ieri, faceți egulă estetică și funcțională acolo. Aveți termen până pe 21 decembrie, când se lansează Târgul de Crăciun”, a scris Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook.

 

Marcel Zambițchi a fost mustrat anterior de edilul Capitalei, Ion Ceban, din cauza caruselului erotic instalat în PMAN. Atunci Ion Ceban Edilul l-a avertizat  pe Zambițchi că va fi demis dacă asemenea incidente se vor repeta.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
3,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:94 %
Vint:3,6 m/s
Wed
5
Thu
5
Fri
5
Sat
7
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău