Ion Ceban s-a lansat în campania electorală pentru Primăria Chișinău, iar mama sa candidează pentru funcția de consilier

  • 09 Septembrie 2019 11:35
Ion Ceban s-a lansat în campania electorală pentru Primăria Chișinău, iar mama sa candidează  pentru funcția de consilier

Vicepreședintele Parlamentului, socialistul Ion Ceban, s-a lansat astăzi în campania electorală pentru funcția de primar al municipiului Chișinău. În cadrul unei conferințe de presă în preajma fostei cafenele „Guguță”, susținut de un grup de persoane, în special tineri, unii dintre care, aparent, elevi, Ion Ceban a promis că va fi un primar apolitic, care se va concentra în exclusivitate pe subiectele de administrare a orașului.

Ion Ceban nu și-a prezentat programul electoral, dar a declarat că va atrage atenția la dezvoltarea infrastructurii, a transportului public și la administrarea eficientă  a bugetului municipal.

Mama lui Ion Ceban, Eugenia Ceban, candidează pe lista PSRM pentru funcția de consilier în Consiliul Municipal Chișinău.

Amintim că Ion Ceban a mai candidat pentru această funcție în 2018, când a fost învins în turul doi de liderului Platformei Demnitate și Adevăr Andrei Năstase, dar scrutinul a fost anulat de justiție, fapt ce a provocat un amplu scandal politic și critici la nivel internațional la adresa fostei guvernări.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău