Ion Ceban, într-o vizită de lucru la București

  • 05 Decembrie 2019 12:58
Ion Ceban, într-o vizită de lucru la București

Primarul Capitalei, Ion Ceban, se află într-o vizită de lucru la București. El a avut o întrevedere cu primarul sectorului 1, Daniel Tudorache.

Potrivit unui comunicat postat pe Facebook, Ion Ceban a discutat cu Daniel Tudorache despre reparația blocului vechi a liceului „Gheorghe Asachi”, precum și despre dezvoltarea proiectelor în diverse domenii ale sectorului public grație relațiilor stabilite între Pretura sectorului Centru și sectorul 1 al municipiului București.

„La fel, înțelegerea prevede schimb de experiență, implementarea unor proiecte și programe comune, privind conservarea și promovarea patrimoniului cultural și istoric, atragerea fondurilor europene, dezvoltarea turismului și alte domenii. M-am bucurat să aud din partea primarului sectorului 1, Daniel Tudorache, disponibilitatea de a continua colaborarea și că există acea legătură care trebuie să perpetueze. Am mulțumit pentru suportul acordat pe parcursul anilor și pentru proiectele implementate la Chișinău cu susținerea dumnealor, printre care și scara de granit din parcul ,, Valea Morilor “, a comunicat Ion Ceban.

El a mai spus că, astăzi, în cadrul vizitei de la București,va mai avea două întrevederi, fără a oferi alte detalii.

Amintim că, deși a declarat anterior că a fost invitat de primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, pentru a avea o întrevedere, Primăria capitalei României a negat că a programat o astfel de întâlnire.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
24,4
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:3,6 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
9
Sat
9
Sun
5
Arhivă Radio Chișinău