Ion Ceban a depus actele pentru a se înregistra în cursa pentru funcția de primar al Capitalei

  • 10 Aprilie 2018 13:49
Ion Ceban a depus actele pentru a se înregistra în cursa pentru funcția de primar al Capitalei

Reprezentantul Partidului Socialiștilor, Ion Ceban, a depus, astăzi la Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale municipale Chișinău, setul de acte pentru a fi înregistrat în cursa electorală pentru funcția de primar general al Capitalei.

Însoțit de mai mulți socialiști care purtau drapele de partid, Ion Ceban a declarat presei că își propune să modernizeze orașul, să repare drumurile, să facă un audit la Primărie, să instituie un management mai eficient al administrației. Candidatul socialiștilor la Primăria Capitalei a anunțat că dacă va ajunge primar va promova o „politică socială foarte activă”.

Ion Ceban a anunțat că va depune astăzi o cerere de suspendare din funcția de purtător de cuvânt al președintelui Igor Dodon.

Astăzi și primarul interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a anunțat că vrea să candideze independent la funcția de primar general și că de mâine va colecta semnături de la chișinăuieni pentru a se înregistra în cursa electorală. Anterior, cinci pretendenți la funcția de primar al municipiului Chișinău și-au depus actele pentru a fi înregistrați în calitate de concurenți electorali la alegerile din 20 mai. Este vorba de Vasile Costiuc (Partidul Democrația Acasă), Andrei Năstase (Platforma DA), Alexandru Roșco (Casa Noastră Moldova), Reghina Apostolova (Partidul Șor) și Valeriu Munteanu (Partidul Liberal).

Și-a mai anunțat intenția de a participa la alegeri candidatul Partidului Unității Naționale Constantin Codreanu. De asemenea, pentru a fi înregistrați în calitate de candidați independenți au început colectarea de semnături expertul Sergiu Tofilat și activista Maia Laguta.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
15,24
Câțiva nori
Umiditate:72 %
Vint:5,14 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău