Ion Caramitru și Horațiu Mălăele prezintă un spectacol de divertisment la Chișinău

  • 26 Februarie 14:45
Ion Caramitru și Horațiu Mălăele prezintă un spectacol de divertisment la Chișinău

Un spectacol de divertisment cu genericul "Caramitru - Mălăele, câte-n lună și în stele", prezentat de actorii români Ion Caramitru și Horațiu Mălăele, cu participarea violoncelistului Adrian Naidin, a avut loc ieri seară la Sala cu Orgă din capitală, informează MOLDPRES.

Evenimentul a fost organizat de Institutul Cultural Român "Mihai Eminescu".

Solicitată de MOLDPRES, directorul  Sălii cu Orgă, Larisa Zubcu, a menționat că cei doi actori vor prezenta spectacolul în două seri consecutive. ”Din presa românească am înțeles că este cel mai aplaudat spectacol în ultimii cinci ani în România. Este o onoare pentru noi să găzduim acest spectacol, în cadrul căruia publicul a avut posibilitatea să-i asculte pe cei doi mari maeștri rostitori de versuri”,  a precizat Larisa Zubcu.

La rândul său, directorul adjunct al Institutului Cultural Român ”Mihai Eminescu, profesorul universitar Cătălin Bordeianu a afirmat că a adus acest spectacol  - ”Câte-n lună și în stele”, în dialogul cu totul aparte pe care Ion Caramitru și Horațiu Mălăele îl fac cu poezia română, cu marii corifei ai acestui gen.

”Este un spectacol de excepție, dar în același timp și o continuare firească a manifestărilor puse sub semnul Centenar. De aceea, acest recital ar cuprinde în virtualitatea sa o sută de creatori români. Ei se bucură de armonia deosebită pe care violonistul Adrian Naidin o are și care aduce acest amfiteatru al artelor în fața publicului din Chișinău. Sperăm ca spectacolul să fie de bun augur și să inaugureze șirul de spectacole de teatru pe care Institutul Cultural Român le are programate anul acesta la Chișinău”, a mai spus Cătălin Bordeianu.

Astăzi spectacolul va fi prezentat a doua oară la Sala cu Orgă începând cu ora 18.00.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese * Știri
Meteo Chişinău
22,07 °C
cer senin
Umiditate:34 %
Vint:3,1 m/s
Mon
16 °C
Tue
15 °C
Wed
15 °C
Thu
16 °C
Fri
16 °C

Curs oficial BNM 22 Septembrie 2019

MDL RATĂ TREND
EUR 19.5200 -0.0000
USD 17.6396 -0.0000
RON 4.1166 -0.0000
UAH 0.7178 -0.0000
RUB 0.2751 -0.0000
Arhivă Radio Chișinău