Întreprinderea MOLDATSA are un nou director

  • 09 August 20:02
Întreprinderea MOLDATSA are un nou director

Agenția Proprietății Publice informează că Întreprinderea de Stat pentru Utilizarea Spațiului Aerian și Deservirea Traficului Aerian MOLDATSA are un nou administrator.

 
Schimbarea vine după ce ieri, 8 august 2024, a încetat mandatul domnului Oleg Popșoi în calitate de administrator interimar al Î.S. „MOLDATSA”, în urma aprobării cererii de demisie depuse de acesta la consiliul de administrare.
 
Astfel, prin decizia consiliului, a fost propus pentru o perioadă de tranziție, până la organizarea unui concurs, ca interimatul funcției de administrator să fie preluat, din 9 august 2024, de către domnul Dumitru Vangheli, profesionist din domeniul aviației civile, co-pilot, cu experiență managerială în gestionare de afaceri.
 
Directorul general al Agenției Proprietății Publice, Roman Cojuhari a prezentat astăzi echipei MOLDATSA noul administrator interimar, urându-i spor și dedicație în activitatea strategică privind utilizarea spațiului aerian și deservirea traficului aerian, asigurându-i întregul suport al fondatorului - APP. Concomitent, Roman Cojuhari a mulțumit domnului Oleg Popșoi pentru muncă și cooperare în perioada de administrare a întreprinderii.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Tue
20
Wed
15
Thu
17
Fri
18
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău