Înțelegere pentru consolidarea vizibilității Republicii Moldova ca destinație turistică

  • 08 Aprilie 20:14
Înțelegere pentru consolidarea vizibilității Republicii Moldova ca destinație turistică

Ecosistemul turistic și vizibilitatea Moldovei ca destinație turistică vor fi consolidate în baza unui Protocol de înțelegere între Western NIS Enterprise Fund, Asociația Națională de Turism Receptor și Turism Intern din Moldova, Ministerul Culturii și Proiectul USAID Competitivitate și Reziliență Rurală, finanțat de USAID Moldova, transmite IPN.

Ana Varzari, secretar general al Ministerului Culturii, a declarat că semnarea acestui protocol marchează începutul unei colaborări promițătoare.

„Scopul nostru comun este să promovăm Republica Moldova ca destinație turistică durabilă, să creștem gradul de conștientizare internațională referitor la autenticitatea și profunzimea patrimoniului cultural al țării noastre, să contribuim la stimularea creșterii economice și creării locurilor de muncă”, a menționat Ana Varzari la evenimentul de lansare.

Activitățile propuse cuprind organizarea campaniilor de promovare a Republicii Moldova, dezvoltarea de parteneriate cu mass-media internațională de turism și operatori de turism, organizarea unor evenimente turistice emblematice precum DescOPERA, implementarea programelor de sprijin pentru afacerile turistice.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:2,57 m/s
Thu
17
Fri
17
Sat
15
Sun
16
Mon
17
Arhivă Radio Chișinău