Institutul Oncologic a beneficiat de o donație din partea Asociației Investitorilor din România

  • 14 Octombrie 2022 18:24
Institutul Oncologic a beneficiat de o donație din partea Asociației Investitorilor din România

O nouă donație din partea Asociației Investitorilor din România (AIR) în R. Moldova. Beneficiar al donației este Institutul Oncologic, care a primit tehnică de bucătărie și uz casnic.

AIR este cu gândul la copiii care suferă de cancer. Continuăm să oferim sprijin IMSP Institutul Oncologic din Moldova, în beneficiul copiilor internați în Secția oncohematologie pediatrică. Anul trecut, am contribuit la renovarea terenul de joacă din curtea Institutului, și recent, am revenit pentru a oferi tehnică de bucătărie și de uz casnic. Darurile aduse vor asigura un grad mai mare de confort pacienților, îngrijirilor și lucrătorilor medicali. Responsabilitatea socială și implicarea în viața comunității sunt criterii importante în modelul de business al membrilor AIR”, se arată într-o postare pe Facebook a Asociației Investitorilor din România.

Apărută ca o necesitate a dezvoltării și consolidării prestigiului mediului de afaceri din Romania în Republica Moldova, Asociația Investitorilor din România a fost formată din 12 companii la data de 24 ianuarie 2018. Asociația Investitorilor din România participă activ la toate inițiativele de dezvoltare ale mediului invesțitional și de afaceri din R. Moldova, punând în operă toată experiența și compețentele membrilor săi care acționează, ca și companii de succes, atât în România cât și la nivel European.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
19,4
Câțiva nori
Umiditate:57 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău