Instituțiile bancare anunță program redus de lucru, iar mai multe sucursale își vor suspenda, temporar, activitatea

  • 16 Martie 2020 12:45
Instituțiile bancare anunță program redus de lucru, iar mai multe sucursale își vor suspenda, temporar, activitatea

Instituțiile bancare anunță program redus de lucru, iar mai multe sucursale își vor suspenda, temporar, activitatea. Măsurile sunt luate în contextul prevenirii răspândirii infecției COVID-19.

Băncile comerciale informează că o bună parte din sucursale și agenții vor fi temporar închise. În același timp, oficiile deschise vor avea un număr redus de personal, respectiv, vor funcționa în regim limitat, fiind prestat tot spectru de servicii bancare.

Totodată, acestea anunță că vor avea program redus de lucru. Aceste măsuri sunt temporare și vor fi revizuite în funcție de evoluția situației din țară.

Reprezentanții instituțiilor bancare recomandă clienților să viziteze băncile doar pentru operațiuni care nu pot fi amânate, să respecte regulile de igienă, regulile privind numărul de persoane care se află simultan în bancă, dar și să păstreze distanța socială de minim un metru.

Deținătorii de carduri pot efectua operațiuni bancare de la distanță prin intermediul serviciilor on-line, amintesc reprezentanții băncilor comerciale. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
16,63
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:3,09 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău