Instagram a început să testeze fluxul cronologic

  • 06 Ianuarie 2022 11:24
Instagram a început să testeze fluxul cronologic

Așa cum șeful companiei a promis încă de anul trecut, Instagram lucrează la readucerea fluxului cronologic, pe care a început deja să-l testeze, notează News.ro.

Încă din prima săptămână a noului an, Instagram a început testarea fluxului cronologic, pe care l-a anunțat anul trecut Adam Mosseri, șeful companiei. Acesta este activat pentru anumiți utilizatori, probabil un mic procent din cei 2 miliarde de oameni care folosesc platforma.
 
Fluxul cronologic va afișa postările în funcție de data publicării, începând cu cele mai noi.
 
Pe lângă acesta, Instagram vrea să mai adauge un flux, astfel că vor exista trei fluxuri pe care utilizatorii să navigheze.
 
Al treilea flux va fi format din postările creatorilor favoriți de conținut și va reprezenta o cale de a nu rata postările anumitor utilizatori, care, altfel, ar putea fi pierdute în masivul flux generat de algoritmul rețelei.
 
În partea de sus a ecranului, va exista un buton de unde utilizatorii vor putea schimba între cele trei fluxuri. Tot acolo va apărea opțiunea de gestionare a utilizatorilor preferați, care să apară în fluxul Favorites.
 
Totodată, Instagram anunță ca fluxul principal, Home, va suferi transformări importante și va ajunge, în timp, să afișeze din ce în ce mai multe recomandări - conținut care nu vine de la persoanele urmărite, dar despre care algoritmul crede că ar fi de interes pentru utilizator.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău