Inedit: „Românii din jurul României. Monografie etnofotografică“, de Vasile Șoimaru, acum ONLINE

  • 01 Mai 2020 17:23
Inedit: „Românii din jurul României. Monografie etnofotografică“, de Vasile Șoimaru, acum ONLINE

Din 30 aprilie 2020, „Românii din jurul României. Monografie etnofotografică“, de Vasile Șoimaru, poate fi accesată online de oriunde în lume. Anunțul a fost făcut chiar de autorul lucrării, care spus că acesta este darul său pentru românii de pretutindeni.  

Astăzi, 30 aprilie 2020, pentru că tot stăm cu toții acasă, am hotărât să vă fac o surpriză și să deschid, pentru prima dată, pentru toți voi CELE 375 DE PAGINI CU O MIE DE IMAGINI, ale Monografiei etnofotografice ROMÂNII DIN JURUL ROMÂNIEI (Chișinău, 2014), premiată de către Academia Română, acum cinci ani. Vizionare și lectură plăcută! Și nu uitați să deschideți fiecare capitol în parte, pentru că fiecare mai conține zeci de pagini și imagini, să vedeți ce Neam Frumos Suntem”, a subliniat Vasile Șoimaru, potrivit infoprut.ro.

Această carte este un document care mărturisește despre existența românilor din jurul României din anii 2002-2014. Astfel, lucrarea reușește să prezinte o imagine integrală a românimii statornicite în afara granițelor actuale ale României.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
22,24
Nori împrăștiați
Umiditate:49 %
Vint:3,6 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău