India: Cel puțin 26 de morți și peste 170 de dispăruți după prăbușirea unui fragment dintr-un ghețar (bilanț provizoriu)

  • 08 Februarie 2021 19:55
India: Cel puțin 26 de morți și peste 170 de dispăruți după prăbușirea unui fragment dintr-un ghețar (bilanț provizoriu)

Cel puțin 26 de persoane au fost confirmate decedate luni, iar alte 170 de persoane au fost date dispărute după prăbușirea unui fragment dintr-un ghețar din nordul Indiei, declanșând o viitură devastatoare, relatează DPA, preluat de Agerpres.

Puhoiul, cu gheață și resturi luate de ape, a măturat duminică dimineață porțiuni dintr-o hidrocentrală și poduri din districtul Chamoli din Uttarakhand, în Himalaya, la aproximativ 2.000 de metri deasupra nivelului mării.

Șeful poliției din Uttarakhand, Ashok Kumar, a declarat pentru DPA că au fost recuperate 26 de cadavre până luni seara. O sută șaptezeci și una de persoane sunt în continuare date dispărute, a precizat el.

Majoritatea victimelor ar fi muncitori de la centrala electrică. Aproximativ 25 de persoane au fost salvate până în prezent de echipele de intervenție, a spus Kumar.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:23 %
Vint:5,14 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
18
Arhivă Radio Chișinău