Incident în timpul unui miting electoral: Politicianul care a provocat referendumul pentru Brexit, atacat cu un milkshake

  • 20 Mai 2019 20:01
Incident în timpul unui miting electoral: Politicianul care a provocat referendumul pentru Brexit, atacat cu un milkshake

Politicianul britanic Nigel Farage, cunoscut pentru campania făcută pentru ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană (Brexit), a fost lovit, luni, cu un milkshake, în timp ce se afla în orașul Newcastle, unde a participat la un miting electoral, scrie Mediafax.ro.

Fostul lider al UKIP a fost atacat de un bărbat în timp ce susținea un discurs în fața unei mulțimi. Imediat după incident, Farage a fost escortat de mai mulți bodyguarzi către mașina sa, scrie The Sun.

În timp ce se îndrepta către vehicul, politicianul a fost văzut ștergându-și sacoul de milkshake, fără să comenteze cele întâmplate.

Nigel Farage este europarlamentar britanic, membru al Parlamentului European în perioada 1999-2004, 2004-2009, 2009-2014. În 2014 și-a început cel de-al patrulea mandat, noile alegeri europarlamentare desfășurându-se la finalul lunii mai.

Farage este cunoscut pentru atitudinea sa eurosceptică și discursurile sale populiste. El a avut în trecut mai multe ieșiri violente la adresa rromilor și imigranților veniți la muncă în Marea Britanie.

Înainte de declanșarea referendumului pentru Brexit, Farage a avut una dintre cele mai puternice voci în campania pentru ieșirea Marii Britanii din UE.

Sursa:Mediafax.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:39 %
Vint:0,51 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău