Încerca să unească butelia de gaz, dar a ajuns la spital cu fracturi la ambele picioare

  • 04 Ianuarie 2019 10:07
Încerca să unească butelia de gaz, dar a ajuns la spital cu fracturi la ambele picioare

Un bărbat de 37 de ani din satul Copanca, raionul Căușeni, a ajuns la spital cu fracturi și arsuri în urma unei deflagrații produse în locuința sa. Totul s-a întâmplat după o manevră nereușită în timp ce bărbatul încerca să unească butelia la furtun.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, citat de IPN, în urma deflagrației, care s-a produs aseară, 3 ianuarie, au fost afectate geamurile, dar și o parte din locuință. La fața locului pentru intervenție au fost alertați pompierii, care au cercetat încăperea pentru a vedea dacă sunt alte persoane în interior.

Bărbatul a suportat arsuri pe corp și s-a ales cu fracturi la ambele picioare, fiind preluat de un echipaj medical.

La începutul lunii octombrie 2018, în urma unei explozii produse în sectorul Râșcani al capitalei, și-au pierdut viața cinci persoane, printre care și un copil de patru ani. Deflagrația s-a produs ca urmare a unei scurgeri de gaze de la aragaz.

Pe 31 decembrie, la fel în urma unei scurgeri de gaze, o deflagrație puternică s-a produs într-un bloc locativ din orașul Magnitogorsk, Federația Rusă. După patru zile de căutări, salvatorii au scos de sub dărâmături 39 de persoane decedate. În viață au fost scoase în jur de 20 de persoane, printre care și un copil de 11 luni, care a fost recuperat după 36 de ore de la explozie. În acest interval s-au înregistrat temperaturi de minus 23 de grade.

Sursa: ipn.md

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:5,14 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
14
Thu
17
Fri
17
Arhivă Radio Chișinău