Începe Untold | Patru nopți de muzică la Cluj cu Black Eyed Peas, The Prodigy, Bonobo

  • 02 August 2018 11:32
Începe Untold | Patru nopți de muzică la Cluj cu Black Eyed Peas, The Prodigy, Bonobo

La Cluj-Napoca se fac ultimele pregătiri pentru celebrul deja festival Untold, cel mai mare de acest fel din Europa, care ia startul diseară.

Organizatorii spun că vor participa peste 350.000 de oameni și deja centrul orașului este plin de tineri care așteaptă cele patru nopți de distracție și muzică.

7000 de oameni - vorluntari, organizatori și autorități - au grijă ca festivalul să se desfășoare în cele mai bune condiții. În total, sunt nouă scene pe care vor concerta peste 200 de artiști. În același timp, au crescut spectaculos și prețurile în oraș, cel mai mult la cazare. Se poate ajunge și la 400 de euro, după cum transmite corespondentul nostru Claudiu Pădurean.

Centrul Clujului este plin de tineri veniți din toate colțurile lumii pentru a participa la Untold. În hotelurile, motelurile și pensiunile din Cluj nu prea mai sunt locuri de cazare.

De asemenea, au fost închiriate și locurile puse la dispoziție în căminele universităților clujene. Există și clujeni care și-au închiriat propriile apartamente pentru perioada Untold.

Astfel, un apartament cu o cameră poate fi închiriat cu aproximativ 400 de euro pentru zilele de festival.

Organizatorii au anunțat și că au decis să introducă o modalitate de checkin online pentru abonații festivalului, astfel încât să reducă timpul de așteptare la cozi.

În perimetrul Untold plățile nu vor putea fi făcute cash, ci doar cu ajutorul unei brățări speciale contactless, pe care participanții la festival își pot încărca ce sume doresc.

Forțele de ordine au anunțat, la rândul lor, că au luat măsuri speciale pentru a preveni traficul și consumul de droguri.

În zona festivalului, a fost oprită circulația rutieră, iar cei care vor să ajungă la Untold sunt sfătuiți să o facă, cu mijloacele de transport in comun, pe jos sau cu taximetre.

Untold Festival este cel mai mare festival de muzică din România. Acesta se desfășoară în fiecare an pe Cluj Arena in orasul Cluj Napoca.

Sursa: RRA

Anul acesta și-au confirmat prezența: Black Eyed Peas, The Prodigy, Bonobo, Afrojack, Armin van Buuren, The Chainsmokers, Jason Derulo și Tiesto și alții.

Programul pe zile UNTOLD 2018:

  • Joi, 2 august: The Chainsmokers, Afrojack, Diplo, The Asteroids Galaxy Tour, Oliver Heldens, Will Sparks, Nina Kraviz, Pan-pot, Borgore, Pendulum (DJ Set)
  • Vineri, 3 august: Jason Derulo, Kygo, Tiesto, Don Diablo, KSHMR, Tujamo, Solomun, Modestep, Noisia (DJ Set)
  • Sâmbătă, 4 august: The Prodigy, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Alesso, Danny Avila, Loco Dice, Seth Troxler, Andy C, Flux Pavilion, The Glitch Mob (DJ Set)
  • Duminică, 5 august: Black Eyed Peas, Armin van Buuren, Fedde Le Grand, Jamie Jones, Paul Kalkbrenner, Dub FX, Wilkinson (DJ Set)

***

În 2015, Untold a atras atenția printr-o campanie de promovare a evenimentului numită "Pay with Blood", în care donatorii de sânge primeau bilete gratuite la festival. Astfel, în luna iulie 2015, cei care donau sânge la caravana mobilă din Parcul Herăstrău București sau la Centrul de Transfuzie Sangvină din Cluj-Napoca, primeau pe loc bilete la festival. Inițiativa a fost remarcată internațional deoarece asocierea dintre Transilvania, Vlad Țepeș, vampiri și donarea de sânge a fost o decizie de marketing strălucită.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău