Începe „Litoralul pentru toți”, ediția 2022

  • 22 Mai 10:33
Începe „Litoralul pentru toți”, ediția 2022

Programul social “Litoralul pentru toți”, ajuns la ediția cu numărul 40, începe pe 22 mai, la stațiunile românești de la Marea Neagră. Turiștii se pot caza în hotelurile incluse în program cu tarife ce pornesc de la 34 RON pe noapte de persoană, prețurile fiind cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon, arată datele Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Pentru ediția din acest an și-au anunțat participarea zeci de hoteluri din toate stațiunile de pe litoralul românesc, care pun la dispoziția turiștilor, cumulat, un număr de aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte.

Astfel, până pe data de 19 iunie, românii pot petrece un sejur pe litoralul românesc în extra-sezon. La fel ca în anii precedenți, pachetele turistice pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

Tarifele prin programul “Litoralul pentru Toți” sunt cu până la 70% mai mici față de cele din vârf de sezon. Cel mai ieftin pachet pentru o noapte de cazare fără mic dejun începe de la 34 de lei de persoană, la un hotel de 3 stele pentru un sejur de minimum 5 nopți de cazare. Pentru cei care preferă cazare cu servicii de masa all-inclusive, tarifele încep de la 160 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele pentru minimum 3 nopți de cazare.

Programul “Litoralul pentru Toți” se află la ediția cu numărul 40 și este singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere.

Detaliile privind hotelurile incluse în program se găsesc pe site-ul www.fptr.ro, la secțiunea Programe FRPT. Rezervările se pot face atât direct, la hotel, cât și prin intermediul agențiilor de turism.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
27,74
Cer senin
Umiditate:65 %
Vint:3,6 m/s
Mon
26
Tue
28
Wed
29
Thu
22
Fri
22
Arhivă Radio Chișinău